FAQ

DOWNLOADS EN BETALINGEN

Hoe verloopt het download- en betaalproces?

U ontvangt van ons een link. Hiermee komt u op de online betaalpagina terecht. U klikt op betalen, vult uw e-mailadres in en betaald via de betaalmethode iDEAL. Is de betaling gelukt en afgerond komt u op een pagina terecht waar u uw rapport kunt downloaden. Ook ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin wederom een download link. Deze link blijft nog vijf dagen beschikbaar.

Kan ik veilig betalen met iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk online uw download betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?

U klikt op de button betalen en bij het afrekenen selecteert u uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. De bank vraagt u om een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Problemen?

Ervaart u een probleem tijdens het downloadproces? Ga terug naar de ontvangen link en probeer het opnieuw. Blijft u problemen houden of is iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op.

BTW

Alle getoonde bedragen zijn exclusief de wettelijke 21% BTW. Tijdens het afrekenproces ziet u de berekende BTW.

logo_line-01